- 2022-07-17
- Posted by: Corina Neagu
- Category: Consultanta Resurse Umane, Dezvoltare profesionala, Training & Dezvoltare organizațională
De ce să participi la acest workshop?
Deoarece designul centrat pe om este situat în mod unic pentru a ajunge la soluții care sunt dezirabile, fezabile și viabile. Începând cu oamenii, speranțele, temerile și nevoile lor, descoperim rapid ceea ce este mai de dorit. Odată ce am determinat o gamă de soluții care ar putea atrage comunitatea relevantă, începem apoi să înțelegem ce este fezabil din punct de vedere tehnic de implementat și cum să facem soluția viabilă financiar.
Este un act de echilibru, dar unul care este absolut esențial pentru a proiecta soluții de succes și durabile.
Pentru că eu am peste 15 ani ca formator, dar și ca Manager, gestionând echipe de succes și coordonând procesele de HR pentru companii multinaționale cu peste 3500 de angajați.
Pentru că am livrat zeci de sesiuni ale acestui workshop pentru sute de participanți din România, din alte țări europene și din Asia (Singapore, Dubai, Kuala). Lumpur, Doha, Bangkok, Manilla).
Beneficiile majore ale participării
- Obții o înțelegere profundă a principiilor, proceselor și instrumentelor Design Thinking.
- Aplici metodologia și instrumentele de Design Thinking pentru a genera idei inovatoare și pentru a crea o experiență îmbunătățită pentru clienții tăi.
- Îmbunătățești eficiența personală devenind un furnizor de servicii mai empatic. Îți eliberezi potențialul!
- Vei învăța Design Thinking experimentând.
În complexitatea tot mai mare de astăzi a tehnologiei digitale și a afacerilor moderne, clienții aleg din ce în ce mai mult produse și servicii pe baza calității experiențelor. Pentru a ajuta la îndeplinirea acestor provocări, o abordare cunoscută sub numele de „Design Thinking” joacă un rol mai important în găsirea de căi semnificative – este din ce în ce mai frecventă în procesele Lean Six Sigma și în inițiativele de inovare organizațională.
Organizațiile care se angajează în transformarea digitală ar trebui să înceapă cu un atelier de Design Thinking. Practicanții din industrie ai Design Thinking includ Apple, Google, AirBnB, IDEO, Samsung, Nike, Procter & Gamble, SAP, Singapore Airlines și DBS Bank.
Gândirea de proiectare este un proces iterativ de rezolvare a problemelor centrat pe om de descoperire, ideare și experimentare care utilizează diverse tehnici bazate pe design pentru a obține o perspectivă și a produce soluții inovatoare pentru aproape orice tip de provocare organizațională sau de afaceri.
Această metodă combină atât abordările analitice, cât și cele creative pentru a genera soluții. Design Thinking necesită o buclă de feedback consecutivă între creatorii de soluții și utilizatorii vizați. Ideile și soluțiile sunt făcute vizibile cât mai curând posibil sub formă de prototipuri simple. Acest lucru ușurează dialogul și învățarea. Utilizatorii potențiali pot testa soluții cu mult înainte de introducerea pe piață. Prin aceasta, Design Thinking produce inovații practice centrate pe utilizator.
În acest workshop experiențial vei învăța cum să rezolvi probleme prin construirea empatiei prin cercetarea etnografică, generarea de idei, prototiparea și testarea de noi concepte înainte de implementarea finală.
Agendă curs:
- Concepte cheie și principii ale gândirii designului;
- Beneficiile Design Thinking;
- Cele cinci etape ale Design Thinking;
- Mentalități, instrumente și șabloane de gândire pentru design;
- Point of View, How Might We, Design Brief, Stakeholder Map, Context Map, Opportunity Map și Customer Journey Map;
- Explorare.
Cursul va avea loc online, în perioada 8/9 septembrie 2022, în intervalul 09.00 – 16.00, cu pauze de cafea și pauză de masă.
Costul celor două zile de curs este de 2000 lei plus TVA și include cursul în sine, materiale în timpul și după curs. Se acordă un discount de 10% dacă participă două persoane din aceeași companie și 50% pentru studenți.
Plata se face până la data de 31 august 2022. Participarea se face doar în baza completării formularului de participare pe care-l găsiți aici: https://j5wx9ioqcyw.typeform.com/to/uAIZajug și a confirmării plății la corina@dare.com.ro.
Detalii plată:
Workshop Design Thinking
Development Advice & Resources SRL
J40/5958/21.04.2016
CUI 35995633
Constantin Gheata 6A
Sector 2, Bucuresti
IBAN RON: RO92BTRLRONCRT0347966101
BANCA: Transilvania Bucuresti
Vă așteptăm cu drag!