Onboarding sau integrarea în companie – online workshop, 19 august 2020

0📌 Procesul de integrare (onboarding) în cadrul companiei a devenit din ce în ce mai important în ultimii ani.
📌 În urma exit interviurilor, 49% dintre cei plecaţi în prima lună de la angajare susțin că unul dintre motivele în luarea deciziei de a părăsi compania este lipsa unui astfel de program împreună cu lipsa prezentării clare a rolului și responsabilităților, lipsa de timp pentru a cunoaşte echipa și absența unor obiective clare în perioada/după perioada de probă.
📌 Un proces clar şi bine stabilit de onboarding ajută angajatul să se acomodeze mult mai repede, contribuie la motivare și retenție și la consolidarea încrederii angajatului în manager și în brandul de angajator.

👉 Pe 19 august, între 16.30 – 19.30, te aștept la workshop-ul online despre procesul de onboarding.

👉 Ce vei învăța? Ce este procesul de onboarding, cum să-l construiești, cum să-l implementezi inclusiv online, cum să-l faci să fie de succes, bune practici.

👉 Vei mai învăța ce este un buddy, ce competențe sunt necesare pentru a fi un buddy eficient, care sunt responsabilitățile unui buddy.

👉 Costul workshop-ului este de 350 lei plus TVA. Plata se face până la data de 15 august 2020. Participarea se face doar în baza completării formularului de participare anexat și a confirmării plății la corina@dare.com.ro.

Formular inscriere workshop onboarding

Detalii plată:

Workshop Onboarding
Development Advice & Resources SRL
J40/5958/21.04.2016
CUI 35995633
Constantin Gheata 6A
Sector 2, Bucuresti
IBAN RON: RO92BTRLRONCRT0347966101
BANCA: Transilvania Bucuresti

Vă aștept cu drag!