Pentru un CV scurt și cuprinzător apelează la…

Reedact! Este foarte simplu. Am început de curând o colaborare cu ei în care ne susținem reciproc, oferind oamenilor servicii de consiliere și orientare în carieră.

O să vă întrebați: păi cum, că sunteți concurenți? Doar în zona de creare CV, în rest ne completăm foarte frumos. Și oricum noi suntem de părere că toți avem loc sub soare și că împreună suntem mai puternici.

Deci dacă vă doriți un CV scurt, concis, care să vă reprezinte, mai ales când nu știți cum să adunați informația din peste 10-15 ani de activitate ca să o puneți într-un model de CV reprezentativ, puteți apela cu încredere la Reedact. Credeți-mă, sunt profesioniști! Ca să nu mai spun că aveți un discount de 15% la crearea acestuia.

Pentru cei interesați, las aici pașii de urmat:
1. Se accesează reedact.online/signup sau reedact.online/login (pentru cei care au cont deja), apoi se creează un CV nou (în engleză și/sau română).
2. În CV builder, click pe lăcățel sau accesați direct meniul "Fiscal și Facturi" (dreapta sus), unde veți găsi câmpul "Cod PROMO".
3. Se introduc informațiile fiscale (pentru a vă putea genera factura) și codul CORINANEAGU15, în câmpul menționat mai sus + Continuă sau Salvează.
4. Activare cont prin intermediul euplatesc.ro.

Mult succes!