Programele Dare

 1. The HR Strategist – un program în care detaliem tot ce-și dorește să cunoască un om care intră pe tărâmul minunat al Resurselor Umane – competențe și cunoștințe necesare, procese de HR, legislație, bune practici, strategie etc. Experiența nu este necesară, iar programul se adresează inclusiv managerilor de departamente care vor să-și dezvolte abilitățile de comunicare și management al echipei.

După finalizarea acestui workshop practic, vei fi capabil(ă):

 • să identifici dacă ești sau nu potrivit pentru HR prin intermediul testului Gr8 Full Spectrum (toți participanții la curs au acces la acest instrument și la o sesiune individuală de debrief);
 • să construiești și să gestionezi procese de HR;
 • să construiești relații mai eficiente în cadrul organizațiilor și să crești vizibilitatea HR-ului;
 • să demonstrezi credibilitatea față de părțile interesate;
 • să știi cum să te concentrezi asupra domeniilor care contează cel mai mult și să adaugi cea mai mare valoare companiei acum și în viitor;
 • să poți maximiza oportunitatea prezentată funcției de resurse umane pentru a demonstra valoarea în contextul climatului economic actual;
 • să creezi o strategie de HR;
 • să dezvolți capacitatea și potențialul ca lider HR al viitorului.

2. First Time Manager – în cadrul acestui workshop învățăm despre:

 • Drumul spre management – cum ajungem manageri; Primele 100 de zile ca manager; Construirea încrederii și confidențialității; Aprecierea; Confruntarea cu managerii noștri; Construirea spiritului de echipă.
 • Gestionarea angajaților cu probleme; Angajarea și intervievarea; Formarea echipei; Gestionarea schimbării: abordarea rezistenței la schimbare; Disciplina; Cunoașterea legislației.
 • Există motivație externă? Diferența dintre generații și managementul mai multor generații.
 • Redactarea fișelor de post; Stabilirea KPIs; Managementul performanței; Compensații și beneficii;
 • Dezvoltarea personală: inteligența emoțională, învățarea continua, recunoașterea punctelor de îmbunătățit; Dezvoltarea brandului personal; Gestionarea timpului; Participarea la întâlniri de management; Elemente de discurs public.
 • Managementul stresului; Echilibrul între personal și profesional; Leadership.

Cui i se adresează workshop-ul: Aspiranților la poziții de management; Celor aflați în programe de succesiune; Managerilor proaspăt promovați în poziții de management; Celor care sunt direct interesați de drumul către a fi un manager bun; Managerilor care au descoperit anumite zone vulnerabile pe care vor să le dezvolte; Tuturor celor care-și doresc o carieră în management.

3. Hire for Career

Despre ce vorbim în cadrul acestui workshop? Despre tot ce înseamnă un proces de recrutare: ce este recrutarea, tendințe în piața muncii, pașii în recrutare, competențe pe care oamenii de HR/recrutorii trebuie să le dețină pentru a gestiona corespunzător procesele, recrutarea în IT, digitalizarea în recrutare etc.

Workshop-ul se adresează tuturor celor care vor să învețe cum să devină mai performanți în a atrage și reține talente la nivel organizațional, oameni de HR, manageri, antreprenori.

4. Design & Creative Thinking

Ce este Design Thinking, cum îl folosim la nivel organizațional pentru a eficientiza procesele? Aflăm în cele două zile de workshop experiențial în care ne concentrăm asupra identificării celor mai bune soluții pentru gestionarea cât mai bună a timpului dedicat proceselor pe care le coordonezi la nivel organizațional.

Workshop-ul este dedicat tuturor celor care-și doresc să gestioneze un proces end-to-end.

5. Manager as a Coach

Ești manager? Vrei să te cunoști mai bine și să devii mai performant în activitatea ta? Vrei să-ți cunoști mai bine echipa? Vrei să aplici instrumentele potrivite pentru a-i înțelege, a le descoperi potențialul, a-i conduce către rezultate mai bune?

Atunci acest workshop este pentru tine. Vom discuta despre competențele de care ai nevoie ca manager, te vei cunoaște mai bine și-ți vei identifica și zonele pe care ți-ai dori să le dezvolți, vom detalia instrumentele care să te sprijine în activitate, vom lucra cu studii de caz, jocuri de rol și vom crea strategii pentru tine și echipa ta.

6. HR Mentor

Ești la început de drum în cariera de HR? Ai nevoie de îndrumare? Vrei să identifici dacă HR-ul este sau nu pentru tine? Ai întâmpinat dificultăți în anumite activități pe care le desfășori ca om de HR și vrei să găsim împreună soluții? Atunci acest program este pentru tine.

Toate workshop-urile sunt personalizate în funcție de nevoile participanților, atât cele open cât și cele in-house. Folosim instrumente în care eu sunt certificată, ca Gr8 Full Spectrum (GR8 Full Spectrum – Great People Inside Romania), LSI 1 & 2 (Life Styles Inventory – Instrument pentru dezvoltare individuală (humansynergistics.com)), MEPS (Management Effectiveness Profile System – MEPS Romania (humansynergistics.com), OCI – OEI (Organizational Effectiveness Inventory – Măsurarea culturii organizației (humansynergistics.com), simulări de business, studii de caz, filme, exerciții.

Investiția ta în primele 5 programe (HR Mentor este gratuit) este de 350 euro plus TVA/sesiune.

Programul se desfășoară online, pe Teams, de la 09.30 la 16.30 cu două pauze de 15 minute și o pauză de masă. Se aplică discount de 10% pentru grupuri venite din partea aceleiași companii și pentru sesiunile in-house. Pentru detalii și înscrieri vă aștept la corina@dare.com.ro.