Programele toamnei @ Dare

A fost o perioadă grea începând din martie 2020, în care mulți consultanți și formatori ne-am mutat mai mult în mediul online. Personal cel mai mult mi-au lipsit cursurile din Asia și interacțiunea directă cu oamenii pentru că sunt o fire socială și mă hrănesc din comunicarea și interacțiunea această directă. Dar am avut și timp să analizez tot ce am făcut în mai bine de zece ani ca trainer, profesor, mentor, coach și să creez programe complexe, actualizate și în concordanță cu nevoile celor cu care lucrez și cu cerințele pieței la nivel național și internațional.

Astfel din toamnă avem:

 1. All about HR – un program în care detaliem tot ce-și dorește să cunoască un om care intră pe tărâmul minunat al Resurselor Umane – competențe și cunoștințe necesare, procese de HR, legislație, bune practici etc. Experiența nu este necesară, iar programul se adresează inclusiv managerilor de departamente care vor să-și dezvolte abilitățile de comunicare și management al echipei.

După finalizarea acestui workshop practic, vei fi capabil(ă):

 • să identifici dacă ești sau nu potrivit pentru HR prin intermediul testului Gr8 Full Spectrum (toți participanții la curs au acces la acest instrument și la o sesiune individuală de debrief);
 • să construiești și să gestionezi procese de HR;
 • să construiești relații mai eficiente în cadrul organizațiilor și să crești vizibilitatea HR-ului;
 • să demonstrezi credibilitatea față de părțile interesate;
 • să știi cum să te concentrezi asupra domeniilor care contează cel mai mult și să adaugi cea mai mare valoare companiei acum și în viitor;
 • să poți maximiza oportunitatea prezentată funcției de resurse umane pentru a demonstra valoarea în contextul climatului economic actual;
 • să creezi o strategie de HR;
 • să dezvolți capacitatea și potențialul ca lider HR al viitorului.

2. First Time Manager – în cadrul acestui workshop învățăm despre:

 • Drumul spre management – cum ajungem manageri; Primele 100 de zile ca manager; Construirea încrederii și confidențialității; Aprecierea; Confruntarea cu managerii noștri; Construirea spiritului de echipă.
 • Gestionarea angajaților cu probleme; Angajarea și intervievarea; Formarea echipei; Gestionarea schimbării: abordarea rezistenței la schimbare; Disciplina; Cunoașterea legislației.
 • Există motivație externă? Diferența dintre generații și managementul mai multor generații.
 • Redactarea fișelor de post; Stabilirea KPIs; Managementul performanței; Compensații și beneficii;
 • Dezvoltarea personală: inteligența emoțională, învățarea continua, recunoașterea punctelor de îmbunătățit; Dezvoltarea brandului personal; Gestionarea timpului; Participarea la întâlniri de management; Elemente de discurs public.
 • Managementul stresului; Echilibrul între personal și profesional; Leadership.

Cui i se adresează workshop-ul: Aspiranților la poziții de management; Celor aflați în programe de succesiune; Managerilor proaspăt promovați în poziții de management; Celor care sunt direct interesați de drumul către a fi un manager bun; Managerilor care au descoperit anumite zone vulnerabile pe care vor să le dezvolte; Tuturor celor care-și doresc o carieră în management.

3. Change Management

Despre ce vorbim în cadrul acestui workshop? Despre noțiunea și tipurile de schimbări, despre procesele managementului schimbării, strategiile și principiile managementului schimbării, despre planul de prevenire a rezistenței la schimbări, despre rolurile în procesul de management al schimbării. Workshop-ul se adresează tuturor celor care vor să învețe cum să facă față schimbărilor la nivel personal și profesional.

4. HR Mentor

Ești la început de drum în cariera de HR? Ai nevoie de îndrumare? Vrei să identifici dacă HR-ul este sau nu pentru tine? Ai întâmpinat dificultăți în anumite activități pe care le desfășori ca om de HR și vrei să găsim împreună soluții? Atunci acest program este pentru tine.

5. Diversitate & Incluziune

Ce sunt Diversitatea & Incluziunea? Ce este bias-ul și cum îl evităm? Care sunt comportamentele pe care să le încurajăm? Ce înseamnă un mediu incluziv? Politici și strategii.

Toate workshop-urile sunt personalizate în funcție de nevoile participanților, atât cele open cât și cele in-house. Folosim instrumente în care eu sunt certificată, ca Gr8 Full Spectrum (GR8 Full Spectrum – Great People Inside Romania), LSI 1 & 2 (Life Styles Inventory – Instrument pentru dezvoltare individuală (humansynergistics.com)), MEPS (Management Effectiveness Profile System – MEPS Romania (humansynergistics.com), OCI – OEI (Organizational Effectiveness Inventory – Măsurarea culturii organizației (humansynergistics.com), simulări de business, studii de caz, filme, exerciții.

Pentru detalii și înscrieri vă aștept la corina@dare.com.ro.