Servicii

Programe de Dezvoltare Organizationala

Cu sute de zile de training livrate în România și Asia (Singapore, Doha, Dubai, Manilla, Bangkok, Kuala Lumpur), către mii de participanți care ne recomandă, avem experiența și competențele necesare pentru a acoperi toate ariile de Resurse Umane, Management și Leadership.

Programul se stabilește în funcție de prioritățile și cerințele fiecărui client în parte din dorința de a răspunde tuturor întrebărilor și de a găsi soluții problemelor ridicate.

Workshop-urile noastre sunt interactive, foarte dinamice, bazate pe învățare experențială, pentru a încuraja participanții la discuții libere si la a găsi soluții pe care ulterior să le poată aplica în business. .

Nu oferim rețete general valabile, credem în unicitate și în autenticitate. Ne dorim să creăm parteneriate durabile bazate pe integritate, onestitate și comunicare transparentă de ambele părți.

Ne plac provocările și nu ne este teamă să explorăm și zone pe care nu le cunoaștem, pentru că și noi învățăm și ne perfecționăm continuu.

Un alt segment în care avem experiențe de succes este cel al Dezvoltării Competențelor Manageriale. Informații despre aceste servicii găsiți aici.

Recrutare

@DARE considerăm că recrutarea este unul dintre cele mai importante procese de Resurse Umane, de aceea eforturile noastre sunt concentrate către găsirea celor mai potriviți oameni pentru clienții noștri, dar și către perfecționarea continua în acest domeniu și identificarea celor mai eficiente metode și instrumente care să ne aducă rezultate cât mai bune în termen mult mai scurt.

Serviciile noastre de recrutare acoperă toate nivelurile de pregătire și de experiență, de la junior la top management. De aceea atunci când ne solicitați ajutorul vă asigurăm că ne asumăm tot procesul adaptat fiecărei solicitări în parte.

Workshop-urile noastre Hire for Career sunt destinate tuturor celor care vor să devină recrutori, sunt la început de drum în recrutare, managerilor de departamente, managerilor de HR, dar sunt deschise și către cei care-și doresc să exploreze această zonă atât de frumoasă a interacțiunii umane.

Testare LSI – Life Styles Inventory 1 & 2

Ca să te poţi dezvolta şi să stabileşti cum vrei să devii, primul şi cel mai important pas este să afli cum eşti acum. Cercetarea a demonstrat că informaţiile necesare pentru a creşte şi a ne dezvolta se găsesc în gândurile noastre şi în felul în care le înţelegem. Metoda Human Synergistics are la bază credinţa că oamenii care primesc informaţii corecte despre stilurile lor de gândire, pot realiza schimbări pozitive în comportament şi astfel pot deveni mai eficace şi mai motivaţi de schimbare. Cu cât o persoană ştie mai mult despre stilurile sale de gândire şi comportament, cu atât este mai bine pregătită să îşi îmbunătăţească performanţa. Pentru aceasta folosim chestionarul Human Synergistics Stiluri şi valori individuale 1 (LSI 1), cu scopul de a te ajuta să răspunzi la întrebarea „Cine sunt eu şi de ce acţionez în acest fel?”

Având la bază o combinaţie de teorii psihologice şi principii de măsurare, LSI 1 „măsoară” gândurile şi atitudinile care îţi generează comportamentul, îţi influenţează relaţiile cu ceilalţi şi felul în care rezolvi probleme sau iei decizii. Cel mai important aspect al LSI 1 constă în faptul că, faţă de multe alte instrumente de autoevaluare, îţi oferă un model cantitativ prin care să îţi analizezi gândirea şi comportamentul pentru a-ţi recunoaşte punctele tari şi obstacolele care ţi-ar putea împiedica sau frâna
dezvoltarea. Poţi folosi aceste informaţii pentru a începe să schimbi pozitiv modul tău de a gândi şi de a acţiona, iar aceste schimbări îţi pot spori eficacitatea personală şi profesională. Rezultatele sunt confidenţiale, îţi aparţin în exclusivitate şi poţi fi sigur că informaţiile din chestionar sunt sincere şi valide.

Datorită experienţelor uneori negative pe care oamenii le au în procese ca evaluarea performanţei, deseori aceştia evită să ceară părerea celorlalţi despre ei şi stilurile lor de lucru. Astfel, conceptul de „feedback” este adesea confundat cu „critica”. LSI 2 elimină această teamă de feedback.

Aplicat împreună cu LSI 1, LSI 2 oferă un feedback obiectiv despre stilurile de comportament ale unei persoane aşa cum sunt interpretate de ceilalţi. Poţi îmbina această perspectivă cu ceea ce ştii despre tine pentru a evalua mai precis punctele tale tari – precum şi dimensiunile pentru care vrei să te imbunătăţeşti. LSI 2 oferă o metodă confidenţială, validată pentru obţinerea feedback-ului şi un cadru fără ameninţări pentru prezentarea sa.

LSI 2 îţi oferă o ocazie importantă să te vezi mai atent prin ochii a cinci persoane care te cunosc bine. Acest lucru oferă două percepţii echilibrate – părerea ta împreună cu o evaluare precisă a modului în care acţiunile şi intenţiile tale sunt interpretate de cei din jur. Cererea de feedback deschide liniile de comunicare între tine şi cei cu care lucrezi. Acest lucru poate rezulta în aceste beneficii:
• înţelegere mai bună de sine • abilitatea îmbunătăţită de a lucra în cadrul unei echipe • realizarea impactului pe care comportamentul tău îl are asupra celorlalţi • productivitate sporită • competenţe interpersonale mai puternice • o perspectivă nouă asupra potenţialelor puncte tari sau asupra zonelor cu probleme.

Consiliere in cariera

  • “Îmi urăsc jobul, dar nu am încotro”;
  • “Sunt tănăr(ă), fără experiență, nimeni nu vrea să mă angajeze”;
  • “Am trimis mii de CV-uri, în continuare nu am loc de muncă”;
  • “Sunt plafonat(ă), aici nu am nicio șansă să progresez, chiar am nevoie de o schimbare”;
  • “Am două oferte – pe care o aleg?”
  • “Sunt ori supracalificat(ă) ori nu am suficientă experiență” etc.

Vi se par cunoscute aceste afirmații?

Daca nu știi ce vrei să faci, nu știi unde și cum să cauți un job, vrei să faci o schimbare în carieră, sau strategia ta de căutare a unui loc de muncă nu dă rezultate, Google nu știe cine ești, CV-ul nu te reprezintă, iar profil de LinkedIn nici măcar nu ai… inseamna ca tu ai toate resursele, eu am instrumentele.

Misiunea mea este să sprijin oamenii în luarea unor decizii corecte asupra carierei lor și să le ofer diverse instrumente care să-i ajute în acest sens: CV, profil de LinkedIn, recomandări cu privire la unde și cum să caute un job, pregătire pentru interviu etc.

Dar dincolo de misiunea mea, cel mai important aspect este susținerea oamenilor în a se privi cu mai multă sinceritate, curiozitate și deschidere, în a-și analiza singuri situația profesională și în a lua decizii în cunoștință de cauză.

Clienții se pot aștepta la încurajări, inspirație, încredere și sprijin. Ei trebuie să știe că se pot relaxa și că putem găsi soluții împreună. Și așa căutarea unui loc de muncă sau schimbările profesionale pot fi deseori dramatice și pot cauza presiuni suplimentare, de aceea unul din scopurile mele este să diminuez presiunea și să creez un cadru prietenos care să înlăture orice barieră de comunicare.

Consultanta in Resurse Umane

Într-o lume care se schimbă rapid și în care tehnologia este la putere, oamenii trebuie să fie mereu pregătiți să facă față noilor tendințe și provocări. Resursele umane reprezintă deci o investiție pe termen lung și permanentă, de aceea managementul resurselor umane trebuie să fie unul matur, responsabil, dedicat și implicat în toate etapele de dezvoltare a unei companii: recrutare, dezvoltare, motivare, conducere, coordonare, organizare, promovare, recompensare etc.

Noi nu înlocuim Departamentul de Resurse Umane, ci doar sprijinim companiile în auditarea, identificarea, structurarea, organizarea si perfecționarea proceselor de Resurse Umane și Management cu scopul eficientizării acestora. De asemenea, oferim programe de Coaching și Mentoring pentru oamenii de HR la început de drum sau care au nevoie de o înțelegere mai profundă a proceselor de Resurse Umane.

Cu ce te putem ajuta?

Contactează-ne telefonic la
+40 743 057 050 sau trimite-ne un mesaj prin formularul online.

“Orice companie interesată să aibă cel mai loial, profesionist și de încredere Director de Resurse Umane ar trebui să se oprească la Corina.”

Raul
Online Multichannel Consultant