layout 1

“Orice companie interesată să aibă cel mai loial, profesionist și de încredere Director de Resurse Umane ar trebui să se oprească la Corina.”

Raul
Online Multichannel Consultant

“Manager motivațional, leader inspirațional, un adevărat mentor. Cu viziune de business, încredere în sine și carismă, atenție la detalii și deschidere pentru promovarea și creșterea talentelor, Corina are abilitatea rară de a conduce prin puterea exemplului, indiferent de dificultatea proiectelor în care este implicată. Este un adevărat promotor al creativității și inovației, valorilor și eticii, dezbaterilor constructive și argumentate. Corina este întotdeauna gata să construiască echipe de încredere și să devină o parte importantă pentru orice companie și proiect, indiferent de industrie sau complexitate.”

Lucian
Global Headhunting Manager

“O recomand cu entuziasm pe Corina ca pe un profesionist în Resurse Umane. Este o combinație unică între educație și experiență de viață pentru a livra excelență în aria ei de expertiză și pentru a contribui la dezvoltarea celorlalți. Are atât cunoștințele cât și abilitățile necesare pentru a analiza și implementa proiecte complexe care includ sisteme și oameni. Este un om de echipă care știe când să socializeze și când să acționeze.”

Adrian
Project Manager

“Aveam nevoie de o schimbare profesională și mă confruntam cu dificultăți în a mă organiza și a prioritiza ce aveam de făcut, când cineva mi-a recomandat-o pe Corina. Inca de la prima discuție am apreciat la ea experiența și onestitatea cu care răspundea tututor întrebărilor mele. Cunoștințele și profesionalismul ei m-au ajutat să-mi definesc corect poziția în piață și să-mi găsesc mai repede locul potrivit. Prin mentoring și coaching Corina m-a făcut să conștientizez care-mi sunt atuurile și cum le pot utiliza eficient în cadrul procesului de căutare a unui loc de muncă. O recomand cu toată încrederea pe Corina ca un profesionist în consiliere în carieră.”

placeholder
Monica
Senior Marketing Executive

“Am cunoscut-o pe Corina acum câțiva ani și ne-am intersectat profesional de mai multe ori. Corina aduce multă energie și inițiativă în proiectele ei, dar și apropiere de oameni și grijă pentru aceștia. Are valori și caracter puternic, aspect foarte important pentru cineva care-și caută un partener de încredere pe termen lung.”

placeholder
Madi
Managing Partner, MMM Consulting

“Am avut oportunitatea de a lucra cu Corina în câteva dintre programele pe care le-am organizat pentru clienți din Asia. Corina este eficientă, proactiva, spontană și rapidă. Are o personalitate foarte deschisă și am lucrat extrem de ușor cu ea. Este un trainer extraordinar și o persoană foarte dedicată, muncitoare și gata să ajute. O recomand cu toată deschiderea ca un profesionist în HR și nu aș ezita niciodată în a apela la ea pentru evenimente viitoare.”

placeholder
Geetha
Conference Manager, Malaezia

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?