Dare lansează programul My Mentor

logo-mentor

Ești la primul job și nu știi nimic despre cum vor fi primele zile de acomodare în companie – job nou, colegi noi, prima companie, cerințe multiple, șef, așteptări, colegi, clienți etc.? Noi știm că prima oară nu se uită niciodată și că poate fi cea mai dificilă experiență din viață, de aceea noi ne dorim să ți-o facem cât mai frumoasă.

Ai fost promovat pentru prima oară în poziție de manager și nu prea știi exact cu ce se mănâncă managementul, coordonarea unei echipe, setarea obiectivelor, organizarea, prioritizarea sarcinilor, întâlnirile cu CEO-ul sau cu propriul șef? Nu știi cum vei putea gestiona toate responsabilitățile care ți-au fost alocate?  Ai un nod în gât și un ghem în stomac?

Ai dovedit în timp că ești o persoană capabilă, serioasă și tocmai ți s-a încredințat un proiect important și îți e teamă de eșec? Noi te ajutăm să înțelegi că din eșecuri învățăm, de cele mai multe ori, cele mai importante lecții.

Ai fost alocat unui alt departament și nu știi nimic despre colegi, despre specificul activității, despre complexitatea jobului și crezi că nu vei face față?

Ai cumva impresia că toată lumea îți urmărește mișcările la locul de muncă vânând greșeli? Nimeni nu este perfect, doar perfectibil.

Știi că ai multe lucruri de învățat și îmbunătățit, dar nu știi cu ce să începi?

Știi că ai imaginea ușor șifonată în urma unor proiecte nereușite și a feedback-urilor negative primite și nu știi cum să ieși din situația respectivă?

Simți că ești sabotat și că orice ai face, totul este degeaba?

Ai o relație distructivă cu șeful tău șu nu reușești să găsești nicio cale de a îmbunătăți comunicarea?

Atunci ai nevoie de programul My Mentor! 

Ce facem pentru ca tu să reușești? Te însoțim pas cu pas, indiferent de situația în care ești, discutăm, analizăm toate variantele posibile, luăm decizii, implementăm, ajustăm pe parcurs.

My Mentor este un program complex, inițiat din nevoia oamenilor de a-și discuta cele mai delicate probleme profesionale cu un om care în mod obiectiv privește totul din mai multe perspective, identifică adevăratele cauze și împreună cu care iei deciziile cele mai potrivite situației respective.

My Mentor nu este un program care oferă rețete general aplicabile, ci un program în care investești în a deveni un profesionist și un om mai bun și mai performant în domeniul tău de activitate.

My Mentor este alături de tine cu instrumente care să te ajute în activitatea ta zilnică și în dezvoltarea unei cariere în care să te regăsești, făcând ceva care-ți face plăcere și având succes.

Dacă cele de mai sus te-au convins că ai nevoie de program, scrie-mi cu încredere la corina@dare.com.ro și haide ca împreună să facem lucrurile să funcționeze mai bine, mai eficient, mai sănătos!

i_love_my_mentor_square_car_magnet_3_x_3